Breaking News

Rowling már nem egyedül írja a következő Legendás állatok forgatókönyvét

Azzal kapcsolatban, hogy mikor várhatjuk a következő Legendás állatok filmet, nem is olyan régen írtam cikket, ahogy arról is cikkeztem már, hogy részben Brazíliába kerül a sztori.




Így azoknak, akik követik az oldalt, ezek már nem jelentettek új információt a Pottermore helyett létrehozott WizardingWorld. com friss bejegyzésében.

Viszont van még itt néhány érdekes információ, amivel érdemes foglalkozni.

Egyrészt megerősítették, hogy visszatérnek a főszereplőink: Eddie Redmayne Newt Scamander, Jude Law Albus Dumbledore és Johnny Depp Gellert Grindelwald szerepében, valamint szintén visszatérő Ezra Miller (Credence/Aurelius Dumbledore), Alison Sudol (Queenie Goldstein), Dan Fogler (Jacob Kowalski) és Katherine Waterston (Tina Goldstein). 

A kisebb szereplők közül Jessica Williams komikus-színész szintén visszatér, őt a Grindelwald bűntetteiben kisebb szerepben láthattuk, a következőben viszont nagyobb részt vállal. Ő alakította Eulalie "Lally" Hicks professzort, az Ilvermorny egy tanárát. 

A filmet ezúttal is David Heyman rendezi majd. 

Ami viszont ennél érdekesebb infó: J.K. Rowlingot ezúttal segíti majd a forgatókönyvírásban Steve Kloves is. Ha esetleg valaki nem ismeri, ő írta a Harry Potter filmek forgatókönyveit, viszont a Legendás állatokra "csak" mint producer tért vissza, és kizárólag Jo volt feltüntetve forgatókönyvíróként.

Talán az előző filmet ért elég sok kritika miatt döntöttek úgy, hogy a forgatókönyvírás terén tapasztalatlan írónő mellé adnak egy segítőt az öreg róka Steve Kloves személyében, akivel sikeresen dolgozott együtt Rowling az eddigi HP filmeken. Őszintén szólva szerintem ez remek döntés a stúdió részéről.

A film címét továbbra sem tudjuk, úgyhogy érdemes lesz figyelni a híreket.

Nincsenek megjegyzések