Breaking News

Stephenie Meyer részleteket osztott meg a Midnight Sunból

Ahogyan már a legtöbben tudjátok, érkezik a legújabb Twilight regény, a Midnight Sun! A fülszövegét ide kattintva olvashatjátok.




Stephenie Meyer pedig most elkezdett rövid részleteket megosztani a könyvből - a hírek szerint egészen a megjelenésig tartja majd ezt a jó szokását. 

Íme az első 3 részlet:


A rejtélyes előjelek olyan messzire mutattak, olyan mélyen nyúltak csápjaik a jövőbe, hogy még ő sem volt képes megérteni minden lépést, amit tett. Valahogy érezte, évekkel azelőtt, hogy Bella úgy döntött, Forksba költözik, hogy egy ponton a legbizarrabb próbával találom szembe magam. Talán mégis mindentudó.

(Itt nyilván Alice-ről van.)



Egy pillanatig egymásra meredtünk, míg próbáltam feldolgozni a tényt, hogy pont ahogy ő volt az én első szerelmem, eszerint számára is én voltam az első... elragadtatás, a legtisztább formában. 
Az, hogy ez kiderült, furcsa módon elégedetté tett, de zavart is. Ez aztán a szerelmi  élet beteges, egészségtelen kezdése.



Minden szó, amit itt beszéltünk - minden egyes szó újabb gránátalma mag volt.

2 megjegyzés:

  1. Annyira örülök, hogy végre meg fog jelenni ez a könyv! :D És nem kötekedek, de a második idézet fordításának utolsó mondatából szerintem kimaradt az "élet" szó. ;)

    VálaszTörlés