Breaking News

Befutott az új Twilight kötet, a Midnight Sun fülszövege is!

Felkerült a legújabb Twilight kötet, a Midnight Sun adatlapja végre Amazonra is!




Így pedig nem csak fülszöveget kaptunk, hanem már azt is tudjuk, hogy a kötet elég vaskos, 672 oldalas lesz!

És így festenek együtt a részek:




A fülszöveg fordítása: 
Végre itt van! A bestseller szerző Stephenie Meyer győzedelmesen tér vissza a Twilight világába egy régóta áhított kötettel: Bella és Edward ikonikus szerelmi történetét ezúttal a vámpír nézőpontjából ismerhetjük meg.
Amikor Edward Cullen és Bella Swan találkoztak a Twilightban, ikonikus szerelmi történet született. De egészen mostanáig a rajongók csak Bella oldaláról ismerték a történetet. Azonban végre megtapasztalhatják Edward oldalát is, a régóta várt kiegészítő regény, a Midnight Sun jóvoltából.
A felejthetetlen történet Edward szemszögéből új és váratlanul sötét fordulatot tartogat. A Bellával való találkozás Edward szemszögéből a legbosszantóbb dolog, ami vámpírként töltött éveiben történhetett vele. Ahogy egyre több izgalmas részletet ismerünk meg Edward múltjából, és egyre jobban elmélyedünk bonyolult gondolataiban, úgy értjük meg mind jobban, miért ez élete legmeghatározóbb szenvedése. Hogyan is követheti a szívét, ha ezzel veszélybe sodorja Bellát?
A Midnight Sunban Stephenie Meyer visszaröpít minket abba a világba, ami milliók szívét rabolta el, és elhozza nekünk ezt az epikus történetet a halhatatlan szerelem mély vonzalmairól és annak pusztító következményeiről.


Megjelenés: augusztus 4. 

Nincsenek megjegyzések