Breaking News

Megvan az Árnyék és csont tévésorozat zeneszerzője!

Abban megegyezhetünk, hogy egy jó filmhez vagy tévésorozathoz nagyon sokat hozzátesz egy jó soundtrack - gondoljunk a Csernobil azóta is kísértő zenéire vagy akár a Shadowhunters modern, dallamtapadást okozó Ruelle dalaira, amiket még úgyis énekelgettem, hogy a sorozatnak az a része, amit láttam, nem is tetszett.




És most már tudjuk, ki lesz a zeneszerzője a Netflix most készülő Árnyék és csont sorozatának, ami nem csak egy szuper könyvsorozat (illetve két szuper könyvsorozat) adaptációja, de az is mellette szól, hogy nálunk forgatták!

A várva várt sorozat zeneszerzője pedig nem más lesz, mint Joseph Trapanese - derült ki a Collider cikkéből.

Ő már nem kezdő, olyan filmek zenéin dolgozott már zeneszerzőként, mint A legnagyobb showman (aminek a zenéit egyszerűen imádom), A beavatott, a Tron: Örökség vagy épp az új, élőszereplős Susie és Tekergő film - és bár nem zeneszerzőként, de a zenés csapatban ott volt például Az éhezők viadala: A kiválasztott, a Percy Jackson és az olimposziak és a Dexter tévésorozat. Az látszik a portfóliójából, hogy nem először dolgozik adaptáción és tévésorozaton sem - ami elég kecsegtető.

Fun fact: ő szerezte a Vasember 3. előzetesének zenéjét is. 

Hozok néhányat a munkái közül:












Nincsenek megjegyzések