Breaking News

A Love, Victor sorozatból kiderült, mi történt Simonnal a Love, Simon óta

Előre szólok mindenkinek: a bejegyzés spoilereket tartalmaz majd a Love, Victor sorozat kapcsán. Nem túl sokat, mert specifikusan csak arra vonatkozóan, hogy mi a helyzet Simonnal, ez pedig nem túl spoileres Victor történetére, de azért inkább jelzem. 




Arról hallhattunk már a Love, Victor beharangozó marketingje alatt, hogy valamiképpen összekötik majd Simon történetét Victoréval, azon túl is, hogy ugyanabban a suliban tanul Victor, ahol Simon.

Nézzük, hogyan köti össze a sorozat a világát a filmével, hogyan jön a képbe Simon és mit tudunk meg arról, hol is áll most az életben. 

Victor tehát ugyanabba az iskolába jár, ahová korábban Simon is. Amikor fél előbújni, felveszi a kapcsolatot Simonnal, hogy tanácsot kérjen tőle. Így levelezőpartnerekké válnak - ezekben a levélváltásokban pedig Simon narrátorként is megjelenik. Kiderül, hogy Simon még mindig együtt van Brammel, és boldogan éldegélnek együtt New York-ban! 

A nyolcadik epizódban végül Victor buszjegyet vált New York-ba, hogy meglátogassa Simont, de ő épp nincs a városban, így végül Brammel találkozik - ő megmutatja neki, milyen az élet melegként a nagyvárosban. 

Végül azért Simon is felbukkan a rész végén, és Victornak ajándékozza a filmből már megismert dzsekijét.

Szóval Simon és Bram boldogan élnek tovább New York-ban, és láthatóan nem félnek tanácsokkal ellátni azokat, akiknek szüksége van rá.

Nincsenek megjegyzések