Breaking News

Érkezik az újabb John Green kötet - igaz, ez most más lesz!

John Greent szerintem már itthon is rengetegen megszerettük, leginkább a Csillagainkban a hiba című könyvének köszönhetően.

Azóta persze sok víz lefolyt már a Dunán, és azt újabb adaptációk és egy újabb könyv is követte. 




Most pedig itt a jó hír: újabb John Green könyvnek örülhetünk!

De ha valaki újabb regényre számít, annak talán csalódás lesz kicsit a hír, hogy ez bizony nem egy újabb YA regény, sőt még csak nem is regény.

Bizonyára sokan tudjátok, hogy John Green nem csak regényíróként, hanem internetes személyiségként is ismert, leginkább különböző Youtube-os munkáinak köszönhetően.

Egy ideje viszont van egy podcastje is, a The Anthropocene Reviewed. Az antropocén egy javasolt új földtörténeti kor, melynek kezdetét az emberi tevékenység a Föld ökoszisztémáira gyakorolt jelentős és globális hatása határozná meg - ebben élünk most mi is.

A podcastben John Green különböző emberek által létrehozott dolgokat és jelenségeket csillagoz 5-ös skálán, többek között foglalkozott már a Hawaii pizzával, a Monopolyval, a kocogással és még sok minden mással.

Az új kötetben ennek a podcastnek az anyagai vonulnak fel esszék formájában.

A podcastet itt találjátok, a hírt a legfrissebb részben jelentette be John. A könyvre pedig angolul már nem kell sokat várni, idén szeptember 24-én fog megjelenni.

Nincsenek megjegyzések