Breaking News

Befutott a következő Leiner Laura könyv fülszövege és teljes borítója

Korábban már írtam róla, hogy érkezik a következő Leiner Laura kötet, méghozzá egy újabb Iskolák versenye sorozat nyitókötetével.

A könyv címe már akkor ismert volt, ahogyan a borító is. Viszont fülszöveget akkor még nem kaptunk, most viszont igen - a kiterített borítóval együtt.

A fülszöveg:

Egy év telt el az Iskolák Országos Versenye óta. A Szirtes tavalyi győzelme után a gimi összes diákja beadta a jelentkezését a következő évi megmérettetésre. Kocsis igazgatón hatalmas a nyomás: melyik négy diákja lehet képes a címvédésre amellett, hogy nem roppan össze a negatív kritikák, kommentek súlya alatt, ami az interneten és a táborban éri őket? Az igazgató úgy dönt, ezúttal nem a tanulmányi versenyeken jeleskedők közül választ...
A tizenhét éves Major Sára tehetséges táncos, azonban egy balul sikerült buli után kirúgták a csapatából, a történtek miatt pedig megbélyegzetté vált az iskolájában.
Éppen ezért ő is meglepődik, amikor Kocsis igazgató esélyt ad neki, és beválogatja a Szirtes gimnázium csapatába, hogy három hasonló sorsú társával együtt részt vegyen az Iskolák Országos Versenyén.
A négy név bejelentése nem kis meglepetést és felháborodást kelt a tanulók körében, az igazgató azonban bízik a megérzéseiben és a csapatában, így minden negatív reakció ellenére elindítja a Szirtes színeiben Major Sárát, Felcser Vivient, Fehér Rajmundot és Pap Dominiket.
A Bízz bennem az Iskolák versenye második trilógia első része.


A kötet 2020. október 8-tól megvásárolható az L&L könyvesboltban, 2020. október 9-től pedig mindenhol.

Nincsenek megjegyzések