Breaking News

Jön az első Magnus könyv magyarul - ráadásul exkluzív kiadásban is!

Felkerült végre az első Magnus regény a Könyvmolyképző webshopjába!

Ha esetleg valaki lemaradt: Cassandra Clare úgy döntött, újabb sorozatot indít az Árnyvadászok világában, ám ezúttal nem egyedül írja a regényeket. A Magnusról és Alecről szóló trilógia társszerzője a már magyar olvasóknak is ismerős Wesley Cho, akinek a könyveivel az Agave Kiadónál találkozhattatok.
A The Eldest Curses trilógia magyarul A legősibb átkok címet kapta, az első rész, a The Red Scrolls of Magic A mágia vörös tekercsei címen érkezik majd hozzánk. A fordító továbbra is Kamper Gergely.

A kiadó oldalának tanúsága szerint puha, kemény és exkluzív kiadásban is jön majd a kötet - arról viszont egyelőre nem szól a fáma, hogy pontosan milyen lesz az extra kiadás. A lehetőségek tárháza elég nagy, hiszen Cassandra Clare könyveiből mindig többféle, extrás verzió jelenik meg angolul, ráadásul ennél a könyvnél kétféle borító is volt.


Egyelőre nem tudjuk, hogy pontosan mikor érkezhet a kötet, de valamikor idénre ígérte a kiadó.

Nem húzom tovább az idegeiteket, jöjjön a fülszöveg:

*
A New York Times-bestsellereiről nevezetes Cassandra Clare és a díjnyertes Wesley Chu tollából érkező új sorozatban Magnus Bane boszorkánymester és Alec Lightwood együtt utazzák be a világot a Végzet Háborúja után. A mágia vörös tekercsei árnyvadászregény.
Magnus Bane csak egy jó kis vakációra vágyott – pazar európai körutazásra Alec Lightwooddal, az árnyvadásszal, akivel csodák csodája, végre együtt vannak. Csakhogy jóformán meg sem érkeznek Párizsba, amikor előkerül egy régi barát, és híreket hoz egy Karmazsin Kéz nevű démonimádó szektáról. Egy szektáról, amit minden jel szerint Magnus alapított. Réges-régen. Viccből.
Magnus és Alec Európán át veszi üldözőbe a Karmazsin Kezet és titokzatos vezetőjét, mielőtt a szekta még nagyobb kárt okozna. Ha nem lenne elég baj, hogy a romantikus vakációnak lőttek, lépten-nyomon démonokba ütköznek, és már azt sem tudni, ki a barát, ki az ellenség. Miközben az igazság után kutatva egyre nehezebb helyzetbe kerülnek, Magnusnak és Alecnek jobban meg kell bíznia egymásban, mint valaha – akkor is, ha így rég rejtegetett titkok kerülnek a felszínre.


A fotó forrása

Nincsenek megjegyzések