Breaking News

Tetovált rosszfiúk újabb kalandja - Érkezik Jay Crownover újabb könyve!

Annak idején még az Ulpius gondozásában jelent meg a Rule című new adult könyv, ami akkor szerintem sokunk körében nagy sikert aratott.

Aztán többéves kihagyás után a Könyvmolyképző átvette a sorozatot és így megjelent végre a Jet is. Viszont úgy érzem, az a kötet kicsit elsikkadt a sok újabb NA mellett - már csak azért is, mert a második kötet kicsit kakukktojás, hiszen nem Rule családjáról szól.




Ellenben a harmadik!

A harmadik rész főszereplője Rome, a rég megismert Rule testvére! És így az eredeti trilógia már teljesnek is tekinthető akár - hozzátéve, hogy időközben újabb kötetekkel nőtt a sorozat, igaz, minden rész önállóan is olvasható.

Én a Rome-ot már olvastam angolul, az értékelésemet itt olvashatjátok.

Fülszöveg:

*
Cora Lewisszal csupa vidámság az élet, és azt is tudja, hogyan tartsa kordában tetovált rosszfiú barátait. De nagyszájú fellépése csak álarc: Cora még mindig nem tudta túltenni magát azon, ahogy az első szerelme összetörte a szívét. Hogy ez többet ne történhessen meg, elhatározza, hogy csak olyan valakibe fog beleszeretni, aki tényleg tökéletes.
Rome Archer távolabb nem is állhatna a tökéletes férfi ideálképétől. Makacs, merev, parancsolgató, és az utolsó kiküldetéséről teljesen megtörve tér vissza. Megszokott szerepei közül – báty, rajongó fiú, kiváló katona – már egyik se illik hozzá. Csupán egy olyan ember, aki megpróbál rájönni, mihez kezdjen élete hátralévő részével, miközben próbálja visszaszorítani a háború démonjait és veszteségeit. Legszívesebben egyedül szenvedne, de Cora egyszer csak belép az életébe és ő lesz az egyedüli színfolt élete komor horizontján.
Lehet, hogy Cora és Rome számára tökéletes társ nem létezik, de talán épp azok a dolgok tartanak örökké, amik nem tökéletesek…
* (Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)


A fotó forrása

Nincsenek megjegyzések