Breaking News

Megvan a Pókember 3. címe... vagy mégsem?



A Pókember film fiatal főszereplőit nem igazán kell félteni, Tom Holland, Zendaya és Jacob Batalon is szeret vicceskedni az interneten. Ráadásul Tom Holland nem éppen a legmegbízhatóbb, ha a Marvel infókkal kapcsolatos titoktartásról van szó.

Így kifejezetten vicces az a kis "prank", amit ők hárman tegnap véghezvittek - és amivel egyébként megosztották a harmadik film első hivatalos jelenetfotóit.

Mindhárman megosztottak ugyanis egy-egy jelenetfotót - mellé pedig "leleplezték" a film címét is.

Csakhogy mindhárman más címet lepleztek le, ráadásul egyik viccesebb, mint a másik.

Tom Holland posztja szerint a cím Phone Home, ami nyilvánvaló utalás az E.T. hazatelefonál idézetre.

Zendaya bejegyzése szerint a cím Home Slice, ami talán a legnehezebben fordítható, mindenesetre olyasmit jelent, hogy "házi szelet", egyébként leggyakrabban talán pizzaszeletekre használják, ha jól látom - mindenesetre egyben írva olyasminek a szleng kifejezése is lehet, mint "földi", haver stb. 

De a legviccesebb mégis talán a harmadik variáció: Home-Wrecker. Ezt a kifejezést az olyan emberekre használják, akik boldog családokat szakítanak szét, mert viszonyt folytatnak a pár valamelyik tagjával.

Azt hiszem, bátran kijelenthetjük, hogy trollkodásról van szó csupán, és egyik cím sem a hivatalos változat - arra valószínűleg még várnunk kell egy kicsit.

Ezzel együtt a fotókat érdemes megnézni:









Mindenesetre a mémgyár már beindult, ezen például jót nevettem:



Nincsenek megjegyzések