Breaking News

Új romantikus YA adaptáció - The Map of Tiny Perfect Things




Bevallom őszintén, erről az adaptációról csúnyán lemaradtam, és csak ma fedeztem fel a létezését.

Ez mondjuk több okból is lehetséges. Egyrészt nem regényadaptációról van szó, hanem egy antológia egyik novellája alapján készült a film.

Másrészt sajnos olyan könyvről van szó, ami magyarul nem jelent meg. A Summer ​Days & Summer Nights című könyvet Stephanie Perkins, az Anna és a francia csók szerzője szerkesztette, és 12 nyári romantikus sztorit tartalmaz, és a szerzők listája sem semmi:  Leigh Bardugo, Francesca Lia Block, Libba Bray, Cassandra Clare, Brandy Colbert, Tim Federle, Lev Grossman, Nina LaCour, Veronica Roth, Jon Skovron, Jennifer E. Smith, Stephanie Perkins.

A kötet téli párja megjelent nálunk is, a Librinél, Ajándékba adlak címmel, de valószínűleg nem volt akkora siker, hogy a nyári változatot is elhozzák.

A The Map of Tiny Perfect Things, vagyis az Apró tökélyek térképe ezek közül a novellák közül Lev Grossman írásán alapul, és már nézhető is az Amazon Prime-on.




Akár mindkét főszereplő ismerős lehet. Kyle Allen, a férfi főszereplő az American Horror Storyban szerepelt, és Jetet fogja alakítani az Ansel Elgort-féle West Side Storyban. A női főszereplőt alakító Kathryn Newton viszont még ennél is ismerősebb lehet: találkozhattatok vele az Odaátban, a Detektív Pikachu-ban, a Hatalmas kis hazugságokban és hamarosan debütál a Marvel Univerzumban, ugyanis ő alakítja majd a Hangya felnőtt lányát, Cassie-t.

A film előzetese:


Nincsenek megjegyzések