Breaking News

Itt az első fotó Az essexi kígyó adaptációjából!




Az essexi kígyó nem csak odakint, hanem nálunk is nagyot futott - itthon a XXI. Század Kiadó gondozásában jelent meg. 

Azt már tudjuk egy ideje, hogy adaptáció készül a kötetből, a főszerepet pedig Keira Knightley játszotta volna. De ahogy a minap már megírtam, őt Claire Danes váltotta a szerepben, így ő alakíthatja a főszerepet az Apple TV adaptációjában.

Arra viszont nem hiszem, hogy sokan számítottunk, hogy a bejelentés után ilyen hamar már kapunk is képet a filmből, pedig így történt!

Itt az első jelenetfotó, méghozzá pont a női főszereplővel, azaz Claire Danesszel:
 



Fülszöveg:

1893, London. Amikor Cora Seaborne és Francis nevű fia megérkezik Essexbe, ott az a szóbeszéd járja, hogy az egykor a lápvidéken garázdálkodó s emberéleteket követelő mitikus szörny, az Essexi Kígyó újra feltűnt Aldwinter egyházközségének partjainál. Lelkes természetbúvárként Corát tűzbe hozza a hír, hisz talán egy eleddig ismeretlen állatfaj példányáról van szó. A lény nyomait követve ismerkedik meg Aldwinter plébánosával, William Ransome-mal, akivel ellentmondásos érzelmeket táplálnak egymás iránt, míg végül a legváratlanabb módon alakítják át a másik életét.

Az Essexi kígyó több irodalmi díjat kapott, megjelenése óta több mint egy éve az eladási listák elején szerepel a könyv az Egyesült Királyságban. 



 

Nincsenek megjegyzések