Breaking News

Hangjáték lesz a Leányrablás Budapesten regényből!




Böszörményi Gyula nagyon sok extra információt oszt meg Molyon az írásai kapcsán. Onnan tudhattuk meg azt is, hogy esetleg sorozat készülhet az Ambrózyból - de sajnos azt is, hogy végül nem jutott át a végső rostán. 

Viszont még nincs minden veszve, ma ugyanis szuper hírt osztott meg a szerző - ha filmes, tévésorozatos formában nem is készül most adaptáció a regényből, hangjáték formában igen!

Idézek a karcból:

TÚRURU- RÚRURU-RÚÚÚ!
FONTOS SZOLGÁLATI KÖZLEMÉNY!
Ezen a héten kaptam az értesítést, hogy az MTVA hangjátékot akar gyártatni a LEÁNYRABLÁS BUDAPESTEN című regényből. A megbízott gyártó a Kaneta Produkció, akinek vezetőjével és az általa felkért rendezővel hétfőn tárgyalunk online, aztán majd meglátjuk. Annak idején a Kaneta Produkció készítette a Lúzer Rádió, Budapest! első három kötetéből a harminc részes hangjátékot is, amit nagy sikerrel sugárzott a Kossuth rádió. Sajnos akkor a stúdió vezetője, Kőrösi Zoli (még a felvételek megkezdése előtt) váratlanul meghalt, pedig épp arra készültem, hogy felajánljam neki az Ambrózy könyveket. Végül, úgy tűnik, ők maguk találtak rá, és mint kiderült, ebben komoly szerepe volt a MOLY.HU-nak, és a molyoknak, akik annyi szépet, jót írtak a könyvről, hogy az végül a döntéshozók figyelmét is felkeltette. Köszönet érte ennek a nagyszerű oldalnak, a csapatnak, ami gardírozza, és persze az olvasóknak! [most már „csak” a színházigazgatók és a filmproducerek figyelmét kéne felkelteni az Ambrózy darabra és filmre – hehe].

Ez nagyon izgalmasan hangzik, szóval mindenképp érdekes lesz figyelni.

És persze kíváncsian várom, kik lesznek majd vajon a felolvasók. (És titkon szurkolok, legyen köztük ismerős. 😊)

Nincsenek megjegyzések