Breaking News

Hamarosan megjelenik az új Veronica Roth kötet - itt a magyar borító és fülszöveg!

A Gabo Kiadó Facebookon osztotta meg a remek hírt: érkezik magyarul Veronica Roth, a Divergent szerzőjének újabb könyve, a Kiválasztottak. A könyv ráadásul már júniusra várható!

Van már magyar borítónk és fülszövegünk is!

A rövid beharangozó szerint, amit a Gabo oldalán találunk:

A regény főszereplői azzal, hogy megmentették a világot, hősök lettek. Az viszont, hogy most újra meg kell menteniük, tönkreteheti őket.

Na de nem húzom tovább az idegeitek, a borító és a fülszöveg:
Fülszöveg:

Tizenöt évvel ezelőtt egy prófécia alapján öt átlagos kamasznak meg kellett küzdenie a legyőzhetetlennek tűnő Sötét Nagyúrral, aki Észak-Amerikában pusztítva teljes városokat tett a földdel egyenlővé, és emberek ezreivel végzett. A Kiválasztottak néven ismertté vált csapatnak csak minden erejét beleadva sikerült felülkerekednie rajta.

Ezután az élet mindenki számára visszatért a normális kerékvágásba, kivéve a fiatalokat, akik világszerte ismert hírességekként, életcéljukat beteljesítve nem találták a helyüket. Közülük legnehezebben Sloane viselte a sorsát: a lány olyan titkokat rejteget, amelyek még attól a négy embertől is elidegenítik, akik a világon egyedüliként képesek megérteni őt. 

Nincsenek megjegyzések