Breaking News

Jön a The Young Elites - Az ifjú kiválasztottak folytatása - itt a magyar borító és fülszöveg!

Az ifjú kiválasztottakról annak idején írtam már értékelést, most pedig végre érkezik a folytatás, A Rózsa Társasága!

Ma felkerült a kiadó oldalára a magyar borító, és a magyar fülszöveg első változatát is olvashatjuk.

Pontos megjelenési információnk még nincs, egyelőre annyit tudunk, hogy idén érkezik a kötet - de a friss borító már jó jel. 




Fülszöveg:

*

Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy lány. Volt neki apja, hercege, baráti társasága. Akik aztán elárulták őt, ő pedig elpusztította őket.

A családja és a barátai is összetörték Adelina Amouteru szívét, s az megtelt bosszúvággyal. Fehér Farkas néven ismerik és rettegik őt,mióta a húgával elmenekült Kenettrából, hogy más ifjú kiválasztottakkal szövetségre lépve saját hadsereget gyűjtsön, és legyőzze az Inkvizíciót, a fehér köpenyes katonákat, akik kis híján megölték.

Adelina nem egy tiszta szívű hős. Rettegésből és gyűlöletből táplálkozó ereje kezd kicsúszni az irányítása alól. Nem bízik az újonnan megismert kiválasztottakban. Teren Santoro, az Inkvizíció vezetője a halálát akarja. Egykori barátai, Raffaele és a Tőrök Társasága útját akarja állni bosszúszomjának. Adelina kétségbeesetten kapaszkodik a benne élő jóság maradékába. De hogy lehetne jó, akinek a léte, az egész élete a legmélyebb sötétségtől függ?

* (Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)

Nincsenek megjegyzések