Breaking News

Jön magyarul a Captive Prince - Íme a magyar borító és fülszöveg!

Hamarosan megjelenik magyarul is C. S. Pacat Captive Prince című regénye, aminek már itthon is megvan a kemény magja az angol könyv alapján. 

A kötet egy LMBTQ fantasy kötet, én már nagyon régóta várom, kíváncsi vagyok, mi ez az áhítatos szeretet, ami körbeveszi. 

A könyv a Zafír Pöttyös sorozatba került, íme a magyar borítója és fülszövege!

Fülszöveg:


„Ez ​itt Vere. Kéjsóvár és dekadens. A mézédes méreg földje.”

Damen népének hős harcosa, és Akielos trónjának jogos örököse. Ám amikor féltestvére magához ragadja a hatalmat, Damen fogságba esik, megfosztják az identitásától, és elküldik ágyas rabszolgának az ellenséges ország hercegéhez.

Új gazdája, Laurent herceg gyönyörű, manipulatív és halálos – a verei királyi udvar legrosszabb oldalát testesíti meg. Az ottani életveszélyes politikai cselszövések közepette azonban semmi sem az, aminek látszik. Így amikor Damen a verei trónért folytatott harc kereszttüzében találja magát, kénytelen összefogni Laurent-nal, hogy életben maradjon, és megmentse a hazáját.

Damen számára csak egy szabály létezik: soha, de soha nem szabad felfednie a személyazonosságát. Hiszen pont arra az emberre van szüksége, akinek a legtöbb oka van rá, hogy mindenkinél jobban gyűlölje őt…

Ármány, intrika és bizarr társadalmak.

Utoljára a Trónok harcában láttuk ilyen plasztikusan beteg lelkek aljasságát, a gátlástalan hatalomvágyat és torz személyiségek tobzódását, ahol tort ül a gonosz.

Hagyd, hogy elképesszen!


Néhány rajongói alkotás:

A szerzőről:

C. S. Pacat USA Today bestseller szerző.
Ausztráliában született és a Melbourne-i Egyetemen tanult. Azóta rengeteg városban élt már, többek között az olaszországi Perugiában, ahol szintén belekóstolt az egyetemi életbe, illetve öt évig Tokióban.
Captive Prince trilógiáját fordítói munkája, valamint geológus képzése mellett írta és osztotta meg az interneten, így talált rá későbbi kiadója, a Penguin Random House. 
Jelenleg újra Melbourne-ben él és alkot.

Nincsenek megjegyzések