Breaking News

Márciusban érkezik a Karin Slaughter regényéből készült sorozat a Netflixre - itt vannak az első fotók!

Újabb adaptáció a Netflixen!

Március 4-én érkezik a Karin Slaughter regénye, az Azt ​hittem, ismerlek alapján készült tévésorozat. Főszerepben Toni Collette és Bella Heathcote.

A könyvet magyarul a HarperCollins Magyarország jelentette meg még 2019-ben.

Most kaptunk egy sor fotót belőle:A könyv magyar fülszövege:

Az ​eltűnt lány és a Kegyetlen kötelékek nemzetközileg is elsőrangú sikerkönyv szerzője új regénnyel tér vissza – egy olyan történettel, mely még az eddigieknél is jobban felvillanyoz, provokál, és tele van izgalommal.
Mi történik, ha arról a személyről, akiről eddig azt gondoltad, úgy ismered, mint a tenyered, kiderül, hogy valójában egyáltalán nem az, akinek hitted…? Andrea Oliver mindent tud az anyjáról, Lauráról. Hogy egész életét egy tengerparti városkában töltötte Belle Isle-on. Hogy mindig is nyugodt életet akart élni és a közösség pillérévé válni. Hogy sosem tartott semmit sem titokban előtte. Mert mindannyian ismerjük az anyánkat, nem igaz?
Ám mindez megváltozik, amikor egy bevásárló körút rémálommá válik, Laurát meglövik, és Andrea hirtelen az édesanyja egy teljesen ismeretlen oldalával szembesül. Kiderül ugyanis, hogy mielőtt az anyja Laura lett volna, egészen másvalaki volt. Közel harminc évig rejtőzködött, és remélte, sosem találnak rá. Csakhogy most utolérték, és már semmi sem maradhat a régi. A rendőrség válaszokat akar, Laura ártatlansága forog kockán, ő mégsem vall, még a saját lányának sem. Így Andreának kell felfejtenie anyja múltjának szálait. Ha nem lel rá a titok nyitjára, talán egyikük sem éri meg a holnapot…
Nincsenek megjegyzések