Breaking News

Új stúdióhoz került a Vér és csont gyermekei adaptációja




Korábban már írtam róla, hogy Tomi Adeyemi Vér és csont gyermekei sorozatának filmes jogai a Lucasfilmnél kötöttek ki, és hivatkoztak is rá. Viszont nagyon úgy tűnik, itt meghalt a projekt, hagyták a jégen, míg visszaszálltak a szerzőre és újabb csata kezdődött a jogokért.

A versenyt végül a Paramount Pictures nyerte, így elvileg most ők készítenek belőle mozifilmet - a Temple Hill Entertainmenttől Wyck Godfrey és Marty Bowen és a Sunswept Entertainmenttől Karen Rosenfelt segédletével. 

A forgatókönyvet maga az írónő írja majd, és executive producerként is bábáskodik majd a filmen.



A könyv fülszövege:

Megölték ​az anyámat.
Elvették a mágiánkat.
El akartak temetni bennünket.
Itt az ideje a felkelésnek.
Zélie Adebola még emlékszik arra az időre, amikor Orisa földje zsongott a mágiától. Égetők gyújtottak tüzet, Árasztók terelték a vizet, és Zélie anyja, aki Arató volt, a lelkeket idézte.
Ám minden megváltozott azon az éjszakán, amikor eltűnt a varázslat. Saran király hatalomvágyból megölette a mágusokat, megfosztva Zélie-t az anyjától és a népét a reménytől.
A mágusok sötét bőrű, fehér hajú leszármazottait azóta is könyörtelenül elnyomják, de most lett okuk a reményre. Hála a király lányától, Amaritól megtudott titoknak, Zélie kap egy esélyt, hogy visszahozza Orisába a varázslatot, és felélessze a mágusok új nemzedékét. Ám tervének
megvalósításában útját állja a kegyetlen trónörökös, Inan herceg, aki mindenáron be akarja fejezni, amit az apja elkezdett, és örökre el akarja tüntetni a mágiát.
Zélie, bátyja, Tzain és Amari együtt menekülnek Orisa félelmetes vidékein. Ám a legnagyobb veszélyt nem Inan vagy a zord vadon jelenti, hanem maga Zélie, akinek nehéz megtanulnia, miként fegyelmezze az erejét – és egyre erősebb vonzalmát egy ellenség iránt.

Nincsenek megjegyzések