Breaking News

Animációs filmet terveznek Marissa Meyer Holdbéli krónikák sorozatából!




Örömhírrel indul a reggel!

Marissa Meyer Holdbéli krónikák sorozata méltatlanul kevés figyelmet kap, pedig megérdemelné. Nagy eséllye a sci-fi jelző ijeszti el a YA olvasókat a könyvtől, de ezúton is szeretném megragadni az alkalmat, hogy reklámozzam kicsit a szériát: zseniális sorozat, tényleg kár lenne kihagyni.

A széria egyébként klasszikus tündérmeséket mesél el új módon - és tényleg egészen új, egyedi módon, ami a YA retellingek korában bizony nagy szó. 

Szóval ha valaki szereti a pörgős, izgalmas, jó karakterekkel teli és érdekes világban játszódó retellingeket. Hajrá, hajrá!




Ennyit a reklámról, vissza a hírre!

Marissa Meyer sorozatának filmes jogát a Locksmith Animation szerezte meg, akik a Hibás Ront is készítették. 

A cég vezetője, Natalie Fisher így nyilatkozott: "Hatalmas rajongói vagyunk Marrisa Meyernek, és alig várjuk, hogy elhozzuk a nézőknek a Cindert, a Scarlettet, a Cress-t és a Wintert az elképesztő tehetségekből álló csapatunkkal. Ez a felejthetetlen történet nagyszerű kritikákat és népszerűséget zsebelt be, és eltökéltek vagyunk, hogy megkapja azt a bánásmódot, amit érdemel."


Bevallom, először kicsit meglepődtem, hogy animációs formáról van szó, de kicsit belegondolva abszolút érthető. A Holdbéli krónikák jövőbeli világának filmes megjelenítése nem lenne olcsó mulatság, az animáció viszont sokkal nagyobb teret enged ennek a kibontakoztatására.

1 megjegyzés: