Breaking News

COVER REVEAL - Végre jön magyarul a House ​of Salt and Sorrows

Korábban már megírtam, hogy az írónő maga jelentette be a hírt: Magyarországon a Könyvmolyképzőnél érkezik a House ​of Salt and Sorrows című regény!

A kötettel minden bizonnyal sokan találkoztatok már, ha külföldi blogokat böngésztek, elég felkapott volt - és az értékelései is nagyon jók.

A könyv csatlakozik azokhoz a Vörös Pöttyös könyvekhez, amik valamilyen mese feldolgozásaként íródtak, úgyhogy retelling rajongók, érdemes lesz figyelni! 

És most már magyar fülszövegünk, borítónk és megjelenési dátumunk is van!

Várható megjelenés: 2022.03.18
Országos megjelenés: 2022.03.21

A könyvet Szabó Krisztina fordította, magyarul a Só és bánat háza címet kapta.

A magyar borító:

A fülszöveg első változata:

Gondold meg, kivel táncolsz…
Ahogy gyönyörű testvérei titokzatos körülmények közepette életüket vesztik a szigeten, ahol magányos birtokuk áll, Annaleigh kénytelen fényt deríteni a családját kísértő átokra.

Annaleigh burokban éli az életét Highmoorban a nővéreivel, az apjával és a mostohaanyjával. Egykor tizenketten voltak, de most, hogy négy lány élete hirtelen véget ért, magány kísérti a pompás termeket. Egyik haláleset tragikusabb a másiknál – egy járvány, egy esés, egy fulladás, egy zuhanás –, és a környező falvakban azt pletykálják, hogy a családot megátkozták az istenek.

Annaleigh-t kísérteties látomások kínozzák, és egyre erősebben él benne a gyanú, hogy a nővérei nem balesetet szenvedtek. A lányok minden éjjel kiszöknek otthonról, hogy fényűző bálokra látogassanak el, hajnalig táncoljanak selyemruhájukban és csillogó cipellőjükben, és Annaleigh nehezen jut dűlőre, megakadályozza-e őket ebben, vagy csatlakozzon hozzájuk a tiltott találkozókon. Kivel – vagy inkább mivel – táncolnak valójában?

Amikor Annaleigh közelebb kerül egy titokzatos idegenhez, aki maga is titkokat őriz, versenyt kell futnia az idővel, hogy eloszlassa a családjára boruló sötétséget, még mielőtt őt magát ragadja el legközelebb.

Lebilincselő regény tele mágiával, fátyolselyem szoknyákkal
és hosszú, sötét folyosókkal.


A könyvelőzetes:

Nincsenek megjegyzések