Breaking News

Egy sor új plakát érkezett A Bridgerton család 2. évadához

A Facebookon az imént már megosztottam egy új plakátot A Bridgerton család második évadához, viszont közben érkezett még néhány!

Összességében sajnos kicsit agyonphotoshopoltak lettek a plakátok, főleg ami a nem a főszereplőkről készült plakátokat illeti. 

Bejegyzésajánló



Az is érdekes, hogy nem karakterplakátokat kaptunk, hanem páros-triós plakátokat, önálló plakátot gyakorlatilag csak a két kiemelt, de nem főszereplő kapott: Lady Whistledown és Charlotte királyné.

Az évad reklámszövege is itt van: Love never plays by the rules. Vagyis a szerelem nem a szabályok szerint játszik. Ez elég jó összefoglaló, és szép játék a Pall Mall meccs tematikával.


Az első plakáton az évad szerelmi háromszögét láthatjuk: Kate-et és Edwinát, valamint Anthonyt! 
Külön érdemes odafigyelni az apró részletekre!

Egyrészt újabb bizonyítékot kapunk arról, hogy lesz Pall Mall az évadban, és mivel már a második olyan plakátot kapjuk, amin ezt hangsúlyozzák, remélhetőleg tényleg olyan szórakoztató lesz, mint a könyvekben. A halálütő mindenesetre ott van Kate-nél! 

És igen, itt is helyet kapott kedvenc négylábú Bridgerton szereplőnkön is ezen a plakáton.





A másik plakát kifejezetten Lady Whistledown-ra fókuszál.

A háttérben viszont láthatjuk a Pall Mall meccset, és itt már Edwina nincs ott, csak Kate és Anthony!

Annak örülök, hogy Lady Whistledown jelentőségét hangsúlyozzák, viszont bennem ez a furcsa ravasz pillantást kicsit visszás érzéseket kelt - ezt a fajta kétszínűséget-ravaszságot a sorozatban sokkal jobban kidomborítják, mint a könyvben, nem tudom, ennek mennyire örülök. 




És akkor jöjjön a többi plakát is!








Nincsenek megjegyzések