Breaking News

BRÉKING! Elizabeth Banks rendez sorozatot a Vörös királynőből!




A Deadline alig néhány perce hozta le a jó hírt: adaptáció készül Victoria Aveyard bestseller Vörös királynő sorozatából!

A jogokat a Peacock streaming szolgáltató szerezte meg - ugyanaz a Peacock, akik a napokban elkezdtek dolgozni a Vámpírakadémia adaptációján, és akiknél az új Langdon sorozat is érkezik - a Vörös királynő tévés jogait, és sorozatot terveznek belőle.

Elizabeth Banks lehet a projekt rendezője, illetve fontos mellékszereplő is lesz a szériában. Emellett producer is, Max Handelmannel (Banks férje) közösen.

A forgatókönyvet A zöld íjász showrunner Beth Schwartz és maga Aveyard jegyzik közösen.

A könyv fülszövege:

AZ ISKOLÁBAN TANULTUNK AZ ELŐTTÜNK LÉTEZETT VILÁGRÓL, az angyalokról és istenekről, akik az égben laktak, és szelíd szeretettel uralkodtak a Földön.
Egyesek szerint ezek csak mesék, de én nem hiszem.

Még mindig uralkodnak fölöttünk az istenek.
Lejöttek a csillagok közül.
ÉS MÁR NEM SZELÍDEK.

A közrendű, nyomorgó Vörösök az Ezüstök uralma alatt élnek, akik isteni hatalommal bíró harcosok.
Mare Barrow, a tizenhét éves falusi Vörös lány számára úgy tűnik, soha semmi nem fog megváltozni.
Mare az Ezüstök palotájába kerül, hogy azok között dolgozzon, akiket legjobban gyűlöl. Hamar felfedezi azonban, hogy vörös vére ellenére ő is halálos hatalommal bír, amely az Ezüstök uralmának végét jelentheti.

A hatalom játszmája azonban veszedelmes, és ki tudná megmondani, hogy ebben a vér által kettéosztott világban ki kerül ki győzedelmesen?




1 megjegyzés:

  1. Huhh, hát én ezt már vagy 6 éve is olvastam, aztán azóta semmit nem lehetett hallani róla.

    VálaszTörlés