Breaking News

Karakterplakátokat kapott a Netflix Meggyőző érvek filmjeAhogyan már többször írtam róla, a héten érkezik a legújabb Jane Austen feldolgozás, a Meggyőző érvek film a Netflixre. 

Anne Elliot szerepében A szürke ötven árnyalata sztárját Dakota Johnsont láthatjuk majd, Mr. Elliot pedig a Crazy Rich Asians főszereplő Henry Goldingot, Wentworth szerepét pedig Cosmo Jarvis (Lady Macbeth) kapta.

Az új "adaptáció" július 15-én debütál az adaptáció a Netflixen.

Azért írom így, zárójelben, mert az előzetes alapján egy amolyan régi-modern hibrid dolognak tűnik, viszont hangulatában és a jelenetekben azért változtattak jócskán, ez már ennyiből is egyértelmű.


Az új karakterplakátok:A történet:

Anne Elliot huszonhét éves korára már beletörődött, hogy körülményei a vénlányok sorsára kárhoztatják. Annak idején családja és barátai lebeszélték arról, hogy egy bizonytalan jövőjű, összeköttetések híján csak saját tehetségére utalt fiatal tengerésztiszt felesége legyen. Az egykori szerelmesek nyolc év után találkoznak ismét, véletlenül. Wentworth kapitány azóta fényes pályát futott be, meggazdagodott, s most, hogy a napóleoni háborúk befejeződtek, le akar telepedni, családot alapítani. Leendő feleségével szemben mindössze egy követelményt támaszt: bárki lehet – csak Anne Elliot nem…

A Meggyõzõ érvek nem pusztán az utolsó, hanem a legérettebb és számtalan kritikusa és olvasója által a legjobbnak tartott Austen-regény.

Nincsenek megjegyzések