Breaking News

Tévésorozat készül Penny Reid sorozatából!
Magyarul az Alexandra Kiadó gondozásában jelent meg A Winston fivérek első kötete, a Truth or Beard. Ezután viszont joggal reménykedhetnek az olvasók, hogy jöhet a folytatás is, ugyanis most kiderült: adaptáció készül a sorozatból.

A hírt maga a szerző jelentette be.

Az adaptációt a Tomorrow Studios készíti, az executive producerek Merty Adelstein és Becky Clements (Snowpiercer) lesznek. Az még egyelőre kérdés, pontosan melyik streaming szolgáltatónál landol majd a projekt, viszont első körben az Apple TV+ tűnik a legvalószínűbbnek a producerek korábbi munkái alapján.Az első könyv fülszövege:

Ikrek, szakálluk van, motoroznak… Ajjaj!

Jessica, az eminens, józan életű lány amióta csak az eszét tudja, Beau-ba szerelmes. A fiú szívdöglesztően néz ki, mindig barátságos vele, és ha rá mosolyog, Jessicát elhagyja minden ereje. Ikertestvérét, Duane-t viszont egészen más fából faragták. A zárkózott, csendes fiúnak már a jelenléte is idegesíti a lányt, utálja, amióta csak ismeri, és biztos benne, hogy az érzés kölcsönös. Csakhogy az egypetéjű ikrekkel olykor előfordul, hogy összekeverik őket, és Jessica döbbenten fedezi fel, hogy aki olyan forrón és hevesen ölelte a halloweeni buliban, távolról sem álmai hercege volt. De akkor vajon miért tűnt mégis olyan élvezetesnek az az este?

Nincsenek megjegyzések