Breaking News

Az előzetes is befutott az új Meggyőző érvek adaptációhoz

Délelőtt a fotókat osztottam meg, most pedig már itt van az első előzetes is a Netflix új Meggyőző érvek adaptációjából.

Az már a fotók alapján is látszott, hogy teljesen modern környezetbe pakolják a történetet, ez nagyon is kosztümös film lesz. Viszont ránézésre eléggé szabadon kezelik benne azt, hogy mennyire hitelesek a kosztümök. 

Lemaradóknak: Anne Elliot szerepében A szürke ötven árnyalata sztárját Dakota Johnsont láthatjuk majd, Mr. Elliot pedig a Crazy Rich Asians főszereplő Henry Goldingot, Wentworth szerepét pedig Cosmo Jarvis (Lady Macbeth) kapta.

Egy adag hivatalos jelenetfotót már kaptunk még tavaly, illetve hoztam nektek forgatási fotókat is. Most két újabb jelenetfotót kaptunk, illetve kiderült a premierdátum is: július 15-én debütál az adaptáció a Netflixen.


Az előzetes:

A történet:

Anne Elliot huszonhét éves korára már beletörődött, hogy körülményei a vénlányok sorsára kárhoztatják. Annak idején családja és barátai lebeszélték arról, hogy egy bizonytalan jövőjű, összeköttetések híján csak saját tehetségére utalt fiatal tengerésztiszt felesége legyen. Az egykori szerelmesek nyolc év után találkoznak ismét, véletlenül. Wentworth kapitány azóta fényes pályát futott be, meggazdagodott, s most, hogy a napóleoni háborúk befejeződtek, le akar telepedni, családot alapítani. Leendő feleségével szemben mindössze egy követelményt támaszt: bárki lehet – csak Anne Elliot nem…

A Meggyõzõ érvek nem pusztán az utolsó, hanem a legérettebb és számtalan kritikusa és olvasója által a legjobbnak tartott Austen-regény.

Nincsenek megjegyzések