Breaking News

Az új Rómeó és Júlia feldolgozás főszereplője Rosaline, Rómeó exe - új jelenetfotókat kaptunk!


Rebecca Serle neve ismerős lehet azoknak, akik követik az adaptációs híreket és a blogot, ugyanis annak idején a Famous in Love sorozat az ő regénye alapján készült. 

Most pedig újabb adaptáció készül a könyve alapján. 

A When You Were Mine egy Rómeó és Júlia feldolgozás, amiben Rosaline-nak, Júlia unokatestvérének, egyben pedig Rómeó előző szerelmének szemszögéből ismerhetjük meg a történetet.


A film a 20th Century égisze alatt érkezik, a rendező Karen Maine. A film szereplői Kaitlyn Dever (Rosaline), Sean Teale (Dario, a férfi főszereplő), Isabela Merced (Júlia), Minnie Driver (A dajka), Bradley Whitford, Kyle Allen (Rómeó) és Nico Hiraga lesznek.

Amerikában idén október 14-én debütál majd a Hulun, a külföldi leírás szerint a nemzetközi vizekre pedig a Disney+-ra fut majd be.  

Egy jelenetfotót kaptunk már a főszereplő Roseline-ról a Disney+ Napon, most pedig érkezett egy sor másik, amikből már sokkal többet láthatunk:










A könyv:



1 megjegyzés:

  1. Helló, NIRA SHALOM vagyok, azért vagyok itt, hogy elküldjem ezt a jó hírt az egész világnak arról, hogyan kaptam vissza volt szerelmemet. Megőrültem, amikor a szerelmem elhagyott egy másik lányért a múlt hónapban, de amikor találkozom egy barátommal, aki bemutatja Baba Wale da Wisemant, a nagy hírnököt, elmeséltem a problémámat Baba Wale-nek arról, hogyan hagyott el a volt szerelmem. hogyan kellett elhelyezkednem egy nagyon nagy cégnél. Csak azt mondta nekem, hogy a megfelelő helyre jöttem, ahol minden mellékhatás nélkül teljesítem a szívem vágyait. Elmondta, mit kell tennem, Miután megtörtént, A következő 2 napban a szerelmem felhívott telefonon, és sajnálta, hogy eddig élt velem, és a következő egy hétben is, miután a szerelmem felhívott bocsánatért könyörögjek, interjúra hívtak a kívánt cégembe, ha felügyelőként dolgozhatnék. Annyira boldog és levert vagyok, hogy ezt el kell mondanom az egész világnak, hogyan segít Baba Wale teljesíteni szívem vágyát. Baba Wale mindenféle varázslat és jó varázslat specialistája. Ha bármilyen segítségre van szüksége, forduljon Baba Wale-hez a következő e-mail címen: babawalewiseman01@gmail.com Whatsapp: +12544131991 Köszönöm később

    VálaszTörlés