Breaking News

Gondok a Vaják spin-offjával - újravágták az egész sorozatot
Nem túl biztató hírek érkeztek a Vaják újabb spin-offja, a The Witcher: Blood Origin, vagyis a Vaják: A vér eredete háza tájáról.

Kiderült, hogy komoly átalakításokon esik át a sorozat, és a komoly alatt azt értem, hat rész helyett csak négy részes lesz. Emellett a Redanian Intelligence értesülései szerint kiegészítő forgatások is zajlottak, aminek köszönhetően több Jaskier került a sorozatba. 


A Collider információi szerint a forgatás komolyabb része tavaly júliusra véget ért, és az eredetileg tervezett mind a hat részt leforgatták. Ezután idén áprilisban zajlottak kiegészítő forgatások, de ez egyébként elég gyakori ekkora produkcióknál, így ez önmagában még nem sejtetett problémákat. Most viszont úgy tűnik, erre ezúttal nem a szokásos eljárás miatt volt szükség, hanem a sorozat masszív újravágása miatt. 

Azt nem tudni, mennyit változott a sorozat az eredetihez képest, de a rendezői elosztás alapján a Collider úgy tippeli, az első és az utolsó rész nagyjából maradhatott az eredeti állapotában, és a középső részt tömörítették össze.
A hivatalos leírás szerint:

Minden történetnek van egy kezdete. Légy tanúja a Kontinens eddig el nem mesélt történetének a Vaják: A vér eredete című új eredettörténetben. A sorozat a tündék világában, 1200 évvel a Vaják történései előtt játszódik. A rég homályba veszett történetben megismerjük az első vaják megalkotását, valamint az események sorozatát, amely a kulcsfontosságú Szférák találkozásához vezetett, amikor az emberek, szörnyek és tündék világa egybeolvadt. A Vaják: A vér eredete 2022-ben érkezik kizárólag a Netflix műsorára.

Nincsenek megjegyzések