Breaking News

Itt a magyar borító és fülszöveg a Percy Jackson és a Kane Krónikák közös kiegészítő könyvéhez!Percy, Annabeth és a Kane-testvérek visszatérnek, Rick Riordan legújabb könyvében! 

Bizony, érkezik a világainak közös kiegészítő kötete, a Demigods and Magicians, vagyis magyar címén a Félvérek és mágusok!

Várható megjelenés: 2022.09.06
Országos megjelenés: 2022.10.21

 
A magyar borító:

A fülszöveg első változata:

Szikrázik a levegő, pusztulnak a szörnyek,  amikor a görög félistenek összefognak az egyiptomi mágusokkal, hogy megmentsék New Yorkot.

Bűbáj, bestiák, balhé.
Egyikből sincs hiány, amikor Percy Jackson és Annabeth Chase megismeri Carter és Sadie Kane-t.
Miután fura lények tűnnek fel a legváratlanabb helyeken, a félistenek összefognak a mágusokkal, hogy közös erővel leszámoljanak velük.
Hőseink mennyei bronzzal és izzó hieroglifákkal vonulnak harcba, végül rájönnek, hogy sok közös vonásuk van, és együtt jóval erősebbek, mint gondolták volna.

De vajon elég erősek ahhoz, hogy leszámoljanak az ősi ellenséggel, aki gonosz cél érdekében vegyíti a görög és az egyiptomi varázsigéket?

Rick Riordan, „az istenek krónikása” a tőle megszokott egyedi és magával ragadó stílusban mesél ebben a parázs konfliktusoktól fűtött novelláskötetben.

A mágia és a mitológia, a kirobbanó sikerű Percy Jackson-sorozat és A Kane krónikák találkozása Rick Riordan lenyűgöző novellatrilógiájában.

Vesd bele magad!

„A legjobb dolog, amit Rick Riordan csak kitalálhatott.”
– Jen, goodreads.com

Nincsenek megjegyzések