Breaking News

Mégsem érkezik idén a Hogwarts Legacy játék




Az eddigi legjobb Harry Potter játéknak, és az év legjobb játékának ígérkezett a Hogwarts Legacy - a ma befutott hírek szerint viszont e két állítás közül csak az egyik valósulhat meg.

Sajnos ugyanis csúszik a játék.

Pontos megjelenési időpont nem volt, de előbb 2022 szeptemberére, majd év végére vártuk. Most azonban elárulták a premier időpontját, és bizony csak jövőre próbálhatjuk ki a játékot.

A Hogwarts Legacy egészen pontosan 2023. február 10-én érkezik majd PlayStationre, Xboxra és PC-re. A Nintendo Switch megjelenési időpont még nem biztos, a gyártók tweetje szerint hamarosan az is kiderül. Így karácsonyi helyett csak Valentin-napi móka lehet belőle.

A hírt bejelentő tweet:







A játék az 1800-as évek varázslóvilágában játszódik majd, a játékosok pedig azt élhetik át, milyen volt akkoriban a Roxfort tanulójának lenni.

Tele lesz varázslattal, a játékosok a saját kalandjukat élhetik át, varázslóként vagy boszorkányként. Növelhetik a szereplőjük képességeit, miközben új varázslatokat tanulnak, fejleszthetik a harci képességeiket és választhatnak társat is maguk mellé, aki segít szembenézni az ellenségeikkel. 

Különbözú kihívások is lesznek a játékban, a karaktereknek nehéz döntéseket kell meghozniuk, eközben olyan feladatok várnak rájuk, mint új varázslatok elsajátítása, új bájitalok elkészítése, legendás állatok megszelídítése és olyan veszélyek feltárása, amik a varázslóvilág rég elfeledett múltjához kötődnek. Az út során pedig egy új, "furcsa képességet" is felfedezhetnek a játékosok, amivel csak ők bírnak.


Nincsenek megjegyzések