Breaking News

Szeretnétek a neveteket egy amerikai bestsellerben látni? Itt a lehetőség!
Azok, akik hallgatják a Sorok között adásokat a Forrás Rádióban vagy visszahallgatják őket Spotifyon, emlékezhetnek rá, hogy a Kaszásról szóló epizódban említettem egy érdekességet Neal Shusterman és a könyv kapcsán: nevezetesen azt, hogy a neveket az olvasók nevei közül válogatta!Ezt a jó szokását megőrizte, és éppen most hirdetett egy újabb kör "névvadászatot" Twitteren!

A neveket nem teljes egészében használja fel, hanem kombinálja őket, de bizony, a szerencsések a következő írásaiban találkozhatnak a nevükkel. Mennyire menő már!


Neal Shusterman értékeléseim


Ha valaki szeretne részt venni a játékban, és örülne, ha egy Shusterman alkotásban köszönne vissza a neve, az alábbi tweetnél kell válaszolni, Neal pedig néhány napon belül megosztja velünk a kiválasztott nevek és a kombinációk listáját.

(Persze az is igaz, hogy hacsak nem valami nagyon különleges vezetéknévre vadászik, akkor sok magyar vezetéknévvel kicsit hátrányból indulunk - de hátha pont a különlegessége miatt csap le egy jó kis magyar vezeték- vagy keresztnévre!)

Nincsenek megjegyzések