Breaking News

Kiderült, mikor jön a Vaják: A vér eredete sorozat + új, ismert szereplő is csatlakozott a szériához!




Legutóbb nem túl biztató hírek érkeztek a Vaják újabb spin-offja, a The Witcher: Blood Origin, vagyis a Vaják: A vér eredete háza tájáról.

Akkor kiderült, hogy komoly átalakításokon esik át a sorozat, és a komoly alatt azt értem, hat rész helyett csak négy részes lesz. Emellett a Redanian Intelligence értesülései szerint kiegészítő forgatások is zajlottak, aminek köszönhetően több Jaskier került a sorozatba. 

Azóta elég nagy volt a csend, pedig azt érezni lehetett, hogy lassan jönnie kellene a premiernek.

A TUDUM eseményen erről a szériáról is volt szó, elárulták, hogy újabb szereplő csatlakozott a sorozathoz, aki ismerős lehet már: ő pedig nem más, mint a zseniális Minnie Driver!





És végre kiderült a premier időpontja is: december 25. Ezt egyébként a friss, lélegzetelállító plakáton is láthatjuk:








A hivatalos leírás szerint:

Minden történetnek van egy kezdete. Légy tanúja a Kontinens eddig el nem mesélt történetének a Vaják: A vér eredete című új eredettörténetben. A sorozat a tündék világában, 1200 évvel a Vaják történései előtt játszódik. A rég homályba veszett történetben megismerjük az első vaják megalkotását, valamint az események sorozatát, amely a kulcsfontosságú Szférák találkozásához vezetett, amikor az emberek, szörnyek és tündék világa egybeolvadt. A Vaják: A vér eredete 2022-ben érkezik kizárólag a Netflix műsorára.

Nincsenek megjegyzések