Breaking News

Hamarosan megjelenik a Country-Éden folytatása, A csokoládékert

Tavaly jelent a Könyvmolyképző gondozásában a Country-Éden, most pedig érkezik a második kötet, az érdekes hangzó, A csokoládékert címen.

A fülszöveg:

Kit gyomlálj ki?
Tammy Hollins, a tehetséges kertész új életet épít maga és a gyerekei számára tragikus házassága után. A növényekhez ért, de a férfiakhoz... nos, a férfiak gyomnak számítanak.

Elindította saját tájépítész vállalkozását, és bátyja, a countryzenész rocksztár barátainak dolgozik. Első ügyfele egy vonzó, érzelmes alfahím, és ő az egyetlen férfi, aki kísértésbe viszi, de egyúttal halálra is rémíti. John Parker McGuiness sokféle tehetséggel van megáldva, dalszövegíróként és a countryzene legnagyobb sztárjainak ügyvédjeként is dolgozik. Mindennél jobban vonzódik Tammyhez, és alkalmazza is mint tájépítészt, mert szeretné neki megmutatni, hogy egymásnak teremtették őket.

Amikor Tammy megtudja, hogy a férfi csokoládéfüggő, varázslatos helyet tervez neki – egy csokoládékertet. Ahogy a kert életre kel, úgy növekszik egymás iránti szerelmük is. Amikor Tammy otthonában tragédia történik, John Parker hegyeket mozdítana meg, hogy megvédje őt és gyermekeit. Tammy küzdeni kezd újonnan megtalált függetlenségéért, miközben a csokoládékert varázsával segítenek
a gyerekeknek, hogy újra biztonságban érezzék magukat.
Ám amikor Tammy múltjának titkai kiderülnek, nem tudni, a nőt folytonosan kísértő emlékek ellenére is
megmaradhat-e köztük a szerelem és a szenvedély.

Nincsenek megjegyzések