Breaking News

Egy kötetben is érkezik a Bane krónikák - íme a magyar borító!

Ahogyan korábban már megírtam, egy kötetben is megjelennek a Bane krónikák novellák. 

Ami gyakran kérdés volt ezzel kapcsolatban, az a tizenegyedik, magyarul még meg nem jelent írás volt, hogy ez vajon benne-e lesz ebben a kiadásban. A válasz az, hogy igen, benne lesz! 

Ha val
aki esetleg nem tudná, miről van szó. Annak idején Cassandra Clare hónapról hónapra írt egy-egy novellát, amik odakint egyesével jelentek meg e-könyvben, idehaza pedig füzetenként hozta a Könyvmolyképző. Aztán több mint egy évvel később a novellák egy közös kötetben is megjelentek, amiben helyet kapott egy rövidebb, 11. "sztori" is - egyenesen Magnus üzenetrögzítőjéről.

A rövidsége miatt ez külön kötetben nem jelent meg, a közös könyvben viszont benne lesz!

A magyar borító a minap került fel a kiadó oldalára. Az olvasói szavazásnak megfelelően az eredeti borítóval jön!

Mutatom:




A fülszöveg:

Ismerd meg jobban a titokzatos Magnus Bane-t!
Magnus Bane boszorkánymester az egyetlen karakter, aki az árnyvadászok világának minden kötetében felbukkan.
A múltja még a jelenénél is titokzatosabb – de ez a tizenegy történetből álló gyűjtemény felvillant néhány izgalmas fordulatot az életéből.

Magnus vonzó személyisége, feltűnő stílusa és éles elméje minden rajongót lenyűgöz. Ebben a New York Times bestseller kötetben pedig a híres boszorkánymester ismét elkápráztatja az olvasókat.

A gyűjteménybe egy tizenegyedik, extra történet is került Cassandra Clare, Maureen Johnson és Sarah Rees Brennan eredetileg külön-külön kiadott tíz novellája mellé, továbbá képregények is színesítik a kötetet.

Szerezd be az újabb árnyvadászos kedvencedet!

Nincsenek megjegyzések