Breaking News

Elkaszálták a Paper Girls sorozatot - de megmenthetik még
A már magyarul is olvasható Paper ​Girls – Újságoslányok képregényből az Amazon Prime készített sorozatot, az első évad nem olyan régen debütált. 

A főbb szerepeket Sofia Rosinsky (Száguldó Layne), Camryn Jones (Tűzgyűrű: Senki földje), Riley Lai Nelet (Valós halál), valamint Fina Strazza (Különleges ügyosztály) alakították. 

Úgy tűnik azonban, nem hozott akkora nézettséget, mint a stúdió szerette volna, ugyanis a streaming szolgáltató elengedi - annak ellenére is, hogy a Rotten Tomatoes oldalon a kritikusoknál 90%-os, a nézőknél pedig 88%-os értékelést kapott.

De úgy tűnik, azért még van remény. Az Amazonnal közösen vett részt a projektben a Legendary, akik megvásárolhatják a szériát.

A képregény magyar fülszövege:

Megérkezett az új és egyedi kalandsorozat első kötete Brian K. Vaughantól, a New York Times eladási listáját vezető SAGA írójától és Cliff Chiangtól, a WONDER WOMAN legendás rajzolójától.

1988 halloweenjét követő reggelen négy tizenkét éves újságkihordó lány felgöngyölíti minden idők legfontosabb sztoriját.
Külvárosi dráma és természetfeletti rejtélyek találkoznak ebben a nosztalgiáról, diákmunkáról, és a gyerekkor utolsó napjairól szóló sikersorozatban.

„A következő amerikai képregényklasszikus. Vaughan szövege, Chiang rajzai – Matt Wilson színeivel és Jared Fletcher betűivel kiegészítve – pazar rejtélyeket tárnak elénk.” – VOX

„A Paper Girls egy csapásra az elolvasandó könyveim listájának élére került.” – The Seattle Review of Books

„A Paper Girls-ben egy kimagasló kreatív csapat elbűvölő rejtélyeket sző.” – A. V. Club


Forrás

Nincsenek megjegyzések