Breaking News

Te hallgatod már a Sorok között podcastot?

Rájöttem, hogy mindig "csak" közösségi oldalas bejegyzésekben és a külön erre fenntartott oldalon írok a Sorok között adásokról - nem is értem, a bejegyzésfolyamban miért nem jelent meg még soha.
 
Na de sebaj, most bepótoljuk!

Ha valaki esetleg lemaradt volna: a Forrás Rádió indított egy könyves rovatot, ahol Hittaller Andreával kéthetente jól kivesézünk valamilyen könyvet. Az adások csütörtökönként délelőtt mennek le élőben, majd Spotifyon visszahallgathatóak podcastszerűen. 

Nem hosszú epizódokra kell számítani, olyan negyed óra körüliek - kicsit mesélek érdekességeket a szerzőről és a könyvről, aztán pedig jól megbeszéljük, mi tetszett, mi nem tetszett.





Az e heti adást éppen tegnap vettük fel, de mielőtt arról írnék, hadd említsem meg a múlt heti, legutóbbi már hallgatható adást. 

Abban éppen A nyár, amikor megszépültem volt a téma, mintegy nyárbúcsúztatóul. 

Természetesen sosem dolgozunk bakik nélkül - ahogyan az a szilveszteri bakigyűjteményes adásból is kiderült -, viszont ez a felvétel kifejezetten viccesen alakult. 

Egyrészt akkor jöttem csak rá, amikor a felvétel már elindult, hogy csilingelős fülbevaló van rajtam, és bizony lehet, hogy ezt a mikrofon is hallja. Úgyhogy amíg Andi beszélt, és szépen, óvatosan kivettem a fülemből - egy Insta fotó erejéig ezt meg is örökítettem:





Másrészt belesodródtam egy ponton egy amolyan igazi bakihullámba. Tudjátok, amiket időnként látni kulisszák mögötti videókban forgatásokról - amikor egyszer elront valamit az ember gyereke, aztán utána újra meg újra megismétli, akaratlanul is. 

Én most az egyébként szóval jártam így, minden egyes újrafelvételnél újra meg újra kimondtam, és bár tudtam fejben, hogy Andi úgyis ki tudja vágni a szóismétlésemet, ha úgy alakul, egyszerűen minden kimondott egyébként után leblokkoltam. Nem baj, legalább lesz mit hallgatnotok egy újabb bakiparádéban.

Egyébként TikTokra is csináltam róla egy kis beharangozót:

@deszy_vlog Már visszahallgatható a @Forrás Rádió Sorok között könyves rovatának újabb beszélgetése, ezúttal A nyár, amikor megszépültem volt a témánk.🎙 https://spoti.fi/3TTKQMN #könyv #könyvespodcast #podcast #booktok #könyvtok #booktokhungary ♬ original sound - the summer i turned pretty


A részeket két helyen találjátok meg egyben.

Egyrészt létrehoztam egy Spotify listát, ezt azoknak javaslom, akiket nem érdekel, melyik rész miről szól, mindenképp végighallgatják, mivel itt nem látszik a címekben, mikor melyik könyvről beszélünk.

Illetve itt, a blogon is van egy külön oldala az adásnak, ahová sorban gyűjtöm őket - itt láthatjátok azt is, melyik részről miről szól.

Nincsenek megjegyzések