Breaking News

Berendeltek egy újabb Trónok harca spin-offot - megint előzménysorozatról van szó



Pont a napokban emlegettem a Tales of Dunk and Egg Trónok harca spin-offot egy tervben lévő Sárkányok háza spin-off kapcsán, most pedig új hírt kaptunk felőle!

Ezer éve írtam erről a sorozatról, aminek az alapja a rajongók által imádott Tales of Dunk and Egg című novelláskötet.

A történetek 90 évvel a Trónok harca előtt játszódnak, és Ser Duncan the Tall és a fiatal Aegon V Targaryen kalandjairól szólnak.

Akkor kiderült, hogy ki lesz az író, de ez közben megváltozott. És ezt onnan tudjuk, hogy...

Berendelték a szériát!

A Warner Bros. egy nagy eseményt tartott tegnap a befektetőknek, ott hangzott el, hogy berendelték a sorozatot, A Knight of the Seven Kingdom: The Hedge Knight címen, vagyis A Hét Királyság egy lovagja: A Kóbor lovag címen.

Közben a szerzők kapcsán történt némi változás, a sorozatot maga George R. R. Martin és Ira Parker jegyzik majd, valamint executive producerekként is dolgoznak a szérián, a Sárkányok háza showrunner Ryan Condallal és Vince Gerardisszal együtt.

A hivatalos leírás szerint a Trónok harca eseményei előtt egy évszázaddal két valószínűtlen hős vándorol Westerosban... egy fiatal, naiv, de bátor lovag, Ser Duncan, a Magas (Brienne egyik őse) és fegyverhordozója, Egg. A történet egy olyan korban játszódik, amikor a Targaryen család még tartja a Vastrónt, és az utolsó sárkány emléke még nagyon is él. A két barátra pedig nagy sorsok, hatalmas ellenségek és veszélyes zsákmányok várnak.


Egy kis videót is kaptunk:




Nincsenek megjegyzések