Breaking News

Ilyen lesz az Énekesmadarak és kígyók balladája filmes borítója

Idén év végén érkezik az Énekesmadarak és kígyók balladája film, vagyis - ha valaki még nem hallott róla - a Hunger Games előzménytörténete. 

A filmből nagyon sok mindent még nem láthattunk, eddig csak egy jelenetfotót kaptunk belőle, de nem olyan régen megérkezett a hivatalos plakát, amit akkor Facebookon meg is osztottam veletek. 

Nos, jelentem, ez a plakát lesz a könyv filmes borítója is. Az angol nyelvű filmes borítós megjelenés idén szeptember 19-én várható. 

A borító:
A könyv magyar fülszövege:

A ​becsvágy hajtja.
A küzdelem élteti.
De a hatalomnak megvan az ára.

Annak az aratásnapnak a reggelén járunk, amely a tizedik Éhezők Viadalát előzi meg. A Kapitóliumban a tizennyolc éves Coriolanus Snow élete nagy dobására készülődik, a mentori posztjára a Viadalban. Az egykor nagy hatalmú Snow-házra nehéz idők járnak: a jövőjük azon múlik, hogy Coriolanus képes lesz-e elbűvölőbbnek, ravaszabbnak és taktikusabbnak bizonyulni diáktársainál, és győztest tud-e faragni a saját kiválasztottjából.

Az esélyek azonban ellene szólnak. Azt a megalázó megbízatást kapja ugyanis, hogy a 12. körzet lány kiválasztottját mentorálja, a legaljának a legalját. Sorsuk ezzel végleg összefonódik – Coriolanus minden döntése kedvezményekhez vagy kudarchoz, csillogáshoz vagy csődhöz vezethet. Az arénán belül életre-halálra szóló harc következik, az arénán kívül pedig Coriolanus elkezd együttérezni megpecsételt sorsú kiválasztottjával… és mérlegelnie kell, hogy a szabályok követése-e a fontosabb, vagy a túlélés. Kerül, amibe kerül.

Nincsenek megjegyzések