Breaking News

Új Celine Dion dal és filmjelenetes klip érkezett a Ráadásszerelem kapcsán




Az előzetessel talán már találkoztatok, angolul vagy akár magyarul - de vajon tudtátok, hogy a Sam Heughan, Priyanka Chopra és Celine Dion főszereplésével készült új romantikus komédia, a Love Again, magyar címén a Ráadásszerelem adaptáció?

Valószínűleg nem, hiszen amúgy sem túlságosan ismert a könyv, magyarul pedig meg sem jelent. Pedig így van, Sofie Cramer SMS für fich című könyve alapján készült a film. 

A film viszont hozzánk is érkezik, a mozikba is, május 11-én debütál.



Odakint kicsit előrébb hozták a premiert, illetve most debütált egy új Celine Dion dal, ami a filmben lesz hallható, a klip pedig a filmből vett jelenetekkel készült.


A klip:




A történetről:

Okozhat nagy bajt egy eltévedt SMS? Hozhat valami jót? Vagy elvezethet egy embert élete szerelméhez? Egy romantikus vígjátékban bármi megtörténhet… főleg, ha a tévelygő szerelmeseket Céline Dion vezeti helyes útra.

Mira (Priyanka Chopra) vőlegénye már két éve meghalt, ám a lány nem tudja elengedni: barátja régi telefonjára küldözget SMS-eket – de az a szám már valaki másé: és Rob (Sam Heughan) nem érti, kitől származnak és kinek szólnak ezek a szerelemmel teli, bánatos üzik.

Még szerencse, hogy Rob újságíró, és épp Céline Dionnal készít interjút. Amikor az énekesnő meghallja az érthetetlen SMS-ek történetét, elhatározza, hogy kinyomozza, mi lehet a titok. És ezzel persze mindent összezavar… aztán rendbe hoz.

Az érzelmes és szellemes vígjátékot nemcsak az emeli a hasonló filmek fölé, hogy a főszereplő pár (Priyanka Chopra, Sam Heughan) két tagja között csak úgy vibrál az elektromosság, hanem az is, hogy szerepet vállalt benne Céline Dion, aki nagyon szellemes színésznő 
és ráadásul ÉNEKEL is.

Főszereplők: Priyanka Chopra, Sam Heughan, Céline Dion. 
Zene: Keegan DeWitt. Operatőr: Andrew Dunn. Látvány: Rebecca Milton. 
Írta: Sofie Cramer, Jim Strouse. Rendezte: Jim Strouse


Nincsenek megjegyzések