Breaking News

Taylor Jenkins Reid újabb adaptációja debütált - a One True Loves érdekes dilemmát állít a történet középpontjába





Taylor Jenkins Reid adaptáció témában jobbára a Daisy Jones & the Six volt előtérben, de közben a héten kijött egy másik adaptáció is. 

A One True Loves egy elég érdekes dilemmát jár körbe.
 

Emma hozzámegy gimis szerelméhez, Jessehez, akivel boldog életet építenek. Elköltöznek a szülővárosukból, együtt utazgatnak és próbálnak megragadni minden lehetőséget a kalandokra.
Egészen addig, amíg az első házassági évfordulójukon Jesse egy helikopterrel balesetet nem szenved és el nem tűnik a Csendes-óceán fölött.
Emma összetört. Felmond, hazaköltözik és próbálja újra megtalálni az élet értelmét. Évekkel később, már a harmincas éveiben Emma összefut egy régi baráttal, Sammel, és beleszeret. Már az esküvőt tervezgetik, amikor Jesset megtalálják. Kiderül, hogy végig életben volt és próbált hazajutni.


A sztori első blikkre eléggé elrugaszkodottnak tűnhet a valóságtól, de még ha más körülmények közepette is, annyira nem is az, nekünk például a családi történettárban van egy hasonló sztorink, ahol is a II. világháborúban elhunytnak hitt vőlegény egyszer csak visszatért, miközben a menyasszonyának már új udvarlója volt... 


A film főszereplői Phillipa Soo, Simu Liu és Luke Bracey.


A film előzetese:

Nincsenek megjegyzések