Breaking News

Jennifer Lopez és a Netflix készítenek adaptációt Emily Henry könyvéből!
Habár a Deadline tévesen YA könyvnek titulálta (női szerző, rajzolt borító - mi más lehetne, ugyebár?!), azért a hír mégis csak fontos: Jennifer Lopez produkciós cége és a Netflix csapott le Emily Henry Happy Place című regényének jogaira. 

A könyv nem olyan régen jelent meg magyarul is, A boldogság otthona címen.

A magyar fülszöveg:

Harriet ​és Wyn ideális párt alkotnak, mióta az egyetemen megismerkedtek. Összeillenek, mint a só és a bors, a tea és a méz, a homár és a zsemle. Kivéve most, az utóbbi közel fél évben, de ennek okait mindmáig nem tisztázták.
És a legjobb barátaiknak sem mondták el, hogy szakítottak.
Ezért kötnek ki nyár végén a maine-i tengerparti ház legnagyobb hálószobájában, amikor az immár évtizedes hagyományt ápolva összejön a baráti társaság. Itt bújnak el a világ elől, és töltenek együtt egy vibrálóan intenzív, azúrkékben játszó hetet. Feledik napi gondjaikat, és a tekintélyes mennyiségű sajt, bor, tengeri herkentyű és miegymás mellett együtt szívják a sós tengeri levegőt azokkal, akik a leginkább megértik őket.
Csakhogy az idén Harriet és Wyn hazudik, mint a vízfolyás, és közben a világért sem akarják észrevenni, hogy mennyire vágynak egymásra még mindig. Eljátsszák hát a szerepüket: Harriet az ambiciózus rezidens sebész, aki sosem veszekszik, Wyn pedig a laza, nyugis sármőr, aki remekül leplezi a felszín alatti repedéseket. A terv hibátlan, legalábbis, ha jó messziről és naptejtől maszatos napszemüvegben nézzük…

„Emily Henry évek óta a romantikus regények királynője, és ez nem fog egyhamar megváltozni.”
Cosmopolitan

 

Nincsenek megjegyzések