Breaking News

Megvan a Harry Potter tévésorozat showrunnerje és rendezője!




Arról már írtam korábban, hogy a filmek után tévésorozatot tervez a Harry Potter könyvekből a Warner Bros. 

A legutóbbi biztos hírünk az volt, hogy David Zaslav, a Warner Bros. vezetője megszólalt a tervezett Harry Potter tévésorozat kapcsán. A premierdátumról azt nyilatkozta, jelenleg 2026-os premiert céloztak be. 

Most pedig két hír is érkezett a tegnap és ma. 

Az első, és talán kevésbé izgalmas, hogy nem Max Original lesz a széria, hanem HBO Original. 

A másik, érdekesebb, hogy megvan a széria írója showrunnerje és vezető rendezője!

Egyikük olyasvalaki, akiről már hallhattunk a széria kapcsán, ugyanis korábban arról szóltak a hírek, hogy már csak hárman maradtak az írójelöltek, és ő az egyikük. Ő pedig nem más, mint Francesca Gardiner. Az ő neve bár bőven ismerős lehet: kétszeres Emmy-díjas, a mostanában nagyot ment Utódlás és a Killing Eve egyik producere, és az adaptációk tekintetében is van tapasztalata, producerként és íróként is dolgoztott Az Úr Sötét anyagai sorozaton, ezenkívül író volt A Mediciek hatalma sorozatnál is.

A rendező pedig Mark Mylod aki négyszeres Emmy-díjas, és olyan filmeken és sorozatokon dolgozott már rendezőként, mint az Utódlás, a Trónok harca (az 5-6-7. évadban összesen 6 rész), A menü, a Shameless, az Egyszer volt, hol nem volt, a Különvélemény, a Számos pasas és A viszony, valamint jelenleg is dolgozik a The Last of Us sorozat következő évadán rendezőként. Pontos számot nem tudunk, de annyit igen, hogy több részt is rendez majd.





Források: (x) (x)

Nincsenek megjegyzések