Breaking News

Megérkezett a Jó kislányok kézikönyve gyilkossághoz első Netflixes előzetese és a Netflix premierdátum!
Holly Jackson Jó ​kislányok kézikönyve gyilkossághoz könyvéből a BBC készített adaptációt, aminek a jogait a Netflix vette meg, és megvásárolta a terjesztést a világ egy jelentős részére vonatkozóan - így bár a konkrétan megnevezett országok között nem szerepel Magyarország, nagyjából biztosra vehető, hogy nálunk is a Netflixre érkezik a széria. 

A BBC kínálatában debütál majd először, méghozzá július 1-jén, ami itt van a nyakunkon. 

A Netflix premierről eddig nem tudtunk semmit, ma viszont kijött az első Netflixes előzetes is a szériához, amiből kiderült, hogy a Netflix premier időpontja augusztus 1.A főszereplő a Wednesday egyik sztárja, Emma Myers, vagyis Enid. Mellette Ravit Zain Iqbal alakítja.


Az előzetes:
A könyv fülszövege:

Egy ​lezárt akta, egy kínzó rejtély… és egy lány, aki tudni akarja az igazságot.

Öt évvel ezelőtt Andie Bellt, a Little Kilton-i gimnázium diákját megölte a barátja. A rendőrség így tudja. A városban mindenki így tudja. A gyilkosság emléke azóta kísérti a kisváros lakóit, bár az élet látszólag nyugodt mederben folyik tovább. Pippa, a gimnázium egyik végzős diákja elhatározza, hogy egy iskolai projekt keretében előveszi az ügyet, és kideríti, mi történt valójában. Ő sosem hitte el, hogy Sal Singh a gyilkos. De ha nem ő az, akkor ki? És vajon meddig fogja tétlenül nézni, hogy Pippa egyre közelebb kerül a megdöbbentő igazsághoz?
Kegyetlen társasjáték, ahol egy kisváros a játéktábla, és fogalmad sincs, ki nevet a végén…

A Londonban élő Holly Jackson magyarul most debütáló regénye igazi adrenalinlöket, tele meglepő csavarokkal és sokkoló lezárással. Az olvasó együtt nyomoz a főhőssel: e-mailek, sms-ek, Facebook-posztok, interjúk és naplóbejegyzések rántanak a történet mélyére és tartanak lebilincselve.
2019-es megjelenése óta a regény csak az angol nyelvterületen több mint 180 ezer példányban kelt el, és számos díjat nyert. 2020-ban Holly Jackson krimijének ítélték a rangos British Book Awards díjat, és fél évig vezette a New York Times sikerlistáját is, kiadási jogát 19 ország vásárolta meg. A Jó kislányok kézikönyve gyilkossághoz folytatása (Good Girl, Bad Blood) szintén eladási rekordokat döntöget.
 

Nincsenek megjegyzések