Breaking News

Itt a Gonoszok királysága folytatásának magyar borítója!

Tudom, hogy sokan várják rettentően a Kingdom of the Wicked, vagyis a Gonoszok királysága folytatását, és nagyon úgy tűnik, a várakozás már nem tart sokáig.

Megérkezett ugyanis a könyv magyar borítója!

A Kingdom of the Cursed magyarul az Elátkozottak királysága címet kapta. A borító ugyanazt a sémát követi, mint az első könyv esetében. (Ha emlékeztek, ez nem az eredeti borító, mert a kiadó elmondása szerint bár szerették volna átvenni, sajnos nagyon drága volt az eredeti, ezért egy eredetihez hasonló koncepciót valósítottak meg.)


A fülszöveg első változata:

*Miután eladta a lelkét, hogy a Gonoszok királynéja legyen, Emilia a rejtélyes Harag hercegével a Hét körbe utazik, ahol kitárul előtte a bűn csábító világának kapuja.

Megfogadja, hogy bármit megtesz, hogy megbosszulja szeretett testvére, Vittoria halálát… még akkor is, ha ez azt jelenti, jegyességre kell lépjen a Kevélység hercegével, a démonok királyával.

A Gonoszok udvarának legelső szabálya? Senkiben sem bízhatsz. A hátbatámadásra hajlamos hercegek, fényűző paloták, titokzatos meghívók és ellentmondásos nyomok közt arról, hogy valójában ki ölte meg az ikertestvérét, Emilia magányosabb, mint valaha. Megbízhat-e egyáltalán Haragban, aki egyszeri szövetségese volt a halandók világában… vagy a herceg veszélyes titkokat rejteget valódi természetéről?

Emilia minden elképzelhető módon próbára lesz téve, miközben egy sor mágikus tárgyat keres, amelyek feloldják a múltja talányait és a válaszokat, amelyekre vágyik…*(Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!) 

Nincsenek megjegyzések