Breaking News

Moly pipáló - május 26-június 1.


Sziasztok!

Ebben a rovatban minden héten a Moly.hu előző heti legolvasottabb könyveinek listáját osztom meg, és magamban elégedetten - vagy kevésbé elégedetten - konstatálom, hogy melyikeket olvastam közülük.
Amennyiben értékeltem is a könyvet, akkor rögtön linkelem hozzá az értékelést is.

Május 26-a és június 1-je között a legolvasottabb könyvek:


Kiera Cass: The One - Az Igazi
Kiera Cass: A párválasztó
 Veronica Roth: A hűséges
Sarah MacLean: A csábítás kilenc szabálya
 Veronica Roth: A lázadó  
Kiera Cass: Az elit
Cassandra Clare: City of Heavenly Fire   
Colleen Hoover: Hopeless - Reménytelen  

Jessica Bird (J. R. Ward): Egy ellenállhatatlan agglegény


8/10 - Nem is rossz...

Megint itt a teljes Párválasztó trilógia, ennek még mindig nagyon örülök, jó könyvek, csak így tovább. Örülök, hogy egyre többen olvassák. 
A Csillagainkban a hiba is még mindig ott trónol a helyén, lassan már bérelt helye van, ami a film eheti premierje mellett nem is meglepő.
Veronica Roth is állandó szereplő már, most a Divergent sorozat két része került be a legolvasottabb könyvek közé, a második és a harmadik kötet. 
És az előző hetekhez hasonlóan felfért a listára Reménytelen is, illetve a hol van-hol nincs A csábítás kilenc szabálya. 

Na de akkor, a hét meglepetése: nincs a TOP10-ben egy Leiner Laura sem!

A listán egyébként két újonc is van. Az egyik a frissen megjelent Jessica Bird könyv, erotikus, J. R. Ward írta, nem meglepő, hogy felfért a listára.

A másik könyv pedig a City of Heavenly Fire, A végzet ereklyéi sorozat hatodik, záró kötete, ami olyan friss, hogy még szinte érezni a tinta illatát. Külön öröm, hogy ez a könyv angol nyelven is felfért a listára, azaz nem volt rá szükség, hogy magyarul megjelenjen vagy egy gyenge kalózfordításnak álljanak neki az olvasók: a rajongók egyre többen nekigyürkőztek eredeti nyelven. Mindenképpen dicséretes és én örömmel látom. (A helyezéséhez pedig jómagam is hozzájárultam. :D)

Nincsenek megjegyzések