Breaking News

Ez volt május...


Sziasztok!

Megint eltelt egy hónap, úgyhogy megint érkezik a visszatekintő. 

Úgy döntöttem, most a számbeli összesítést inkább kihagyom, mert ebben a hónapban rászoktam Dr. Seussra, és azok olyan kis nyúlfarknyi történetek, hogy nem számolnám őket egybe a regényekkel. Nem is beszélve a félbehagyott Nemzetközi Gazdaságtan tankönyvemről... (Arról tényleg ne is beszéljünk többet! :D)
Felesleges is számolgatni, elég ránézni a polcomra, szerintem kijelenthetem, hogy jó májust zártam, rengeteg jó könyvvel, magyarokkal és angol nyelvűekkel egyaránt.


A legtöbb könyvről már írtam is értékelést, ha pedig még esetleg nem, akkor nagy eséllyel blogturnés könyvről van szó, azok a bejegyzéseim pedig szépen sorban következnek az elkövetkező néhány hétben. 

Az újonnan megtalált Dr. Seuss-mániám is elég szembetűnő, az új életfilozófiám: minden napra egy Seuss mese. Fogalmam sincs, mi lesz, ha kifogyok belőlük, de addig még pár napom azért van.

Sorozatos szempontból is szép volt a május. Véget ért A végzet ereklyéi sorozat, amit egyrészt örömmel, másrészt egy kis gyásszal fogadtam. Furcsa, hogy véget ért, bár én lélekben már az új Árnyvadász sorozatokra készülök. 
Szintén véget ért a Párválasztó trilógia, nagyon tetszett a befejezés, örülök, hogy nekiálltam a sorozatnak, egyik részben sem csalódtam.
Megérkezett a Flat-Out Love könyv folytatása is, amire nem is számítottam, de rögtön rá is vetettem magam, és milyen jól tettem! Nagyon tetszett a Flat-Out Celeste is. Hasonló módon folytatódik végre az Anna és francia csók is, Lolát is imádtam, bár az igazsághoz hozzátartozik, hogy angolul már olvastam tavaly a könyvet. 
Azt pedig, hogy hány új sorozatba kezdtem bele csak ebben a hónapban, meg sem merem számolni...

Szép volt a május, és már igazán készülök a nyárra! Még úgy is, hogy végig dolgozni fogok, már megvannak a terveim júniusra... És igen, érkezik a Könyvhét, alig várom!

Nincsenek megjegyzések