Breaking News

COVER REVEAL - Cora Carmack: All Played Out


Sziasztok!

Újabb Cover Reveal poszttal érkezem, ezúttal Cora Carmack Rusk University sorozatának harmadik kötete kapott borítót! 

Íme:

Amazon ** Barnes & Noble ** iTunes

 ALL PLAYED OUT on Goodreads!


Fülszöveg:

Az első a családodból, aki főiskolára megy? PIPA. Csupa ötös? PIPA. Jó úton, hogy hamarabb lediplomázz? PIPA. Társadalmi élet? ... nos, arról... Már csak néhány hét van hátra Antonella DeLuca diplomaosztójáig, amikor rájön, hogy talán nem élte át a teljes főiskolai élményt. (Oké, ezt húzzuk ki. Tudja, hogy nem élte át egészen a főiskolai élményt.) Így hát Nell azt teszi, amit minden egy okos, elkötelezett lány tenne a helyében. Készít egy listát azokról a normális főiskolai dolgokról, amelyeket még át kellene élnie. Első pont? Összejönni egy izomagyúval. 
A normális fősulis életnek nincs nagyobb mestere, mint a Ruck University szélső elkapója, Mateo Torres. Amikor épp nem a pályán van, tökélyre fejleszti a bulizást, a csajozást és a még több bulizást. Amíg képes mindent könnyeden venni, nem sérülhet... újra. De valami a csendes, visszahúzódó, pokoli szexi Nellben megfogja, és amikor felfedezi a lány listáját, küldetésének tekinti, hogy segítsen neki végrehajtani. 
Torres az önbizalom maga. (És szexi. És vad.) Nell egy olyan oldalát tárja fel, amiről a lány soha nem tudott. De ahogy sorban kipipálják az őrült, izgalmas és teljesen hétköznapi pontokat, Nell rájön, hogy a könnyelmű listája valami súlyosabbhoz vezet, mint amire befizetett. És míg Torres hozzá van szokva, hogy kockázatot vállaljon a pályán, döntenie kell, hogy vállalja-e ugyanezt, amikor többről van szó a játéknál. Együtt kell dönteniük, hogy amiben részt vesznek, csupán egy kísérlet-e vagy esély valami valódira.

Az első két rész:

RU books 1and 2 Banner  
ALL LINED UP, 1. rész
ALL BROKE DOWN, 2. rész


Az írónőről

HeadshotCora Carmack egy huszonegynehány éves írónő, aki huszonegynehány évesekről ír. Sok mindennel foglalkozott már életében. Volt unalmas munkája (pl. egy hipermarketben), izgalmas munkája (pl. színházban), stresszes állása (pl. tanárként) és álommunkája (pl. az írás). Imádja a színházat, az utazást és bármit, ami megnevetteti. Szereti a szereplőit a lehető legképtelenebb helyzetekbe hozni, és miközben segít rajtuk, megpróbálja őket összeboronálni valakivel. Hiszen a kétbalkezes embereknek is szükségük van szerelemre…

Honlap | Twitter |
Facebook
| Goodreads szerzői profil


 

Nincsenek megjegyzések