Breaking News

Moly pipáló - febr. 9-15


Sziasztok!

Ezen a héten is megérkezett a Moly pipáló rovat! A Moly legolvasottabb könyveit vesszük számba, és mennyiben olvastam a könyvet, pipálok, ha értékeltem is, linkelek.

Február 9-e és 15-e között a legolvasottabb könyvek:




E.L. James: A szürke ötven árnyalata
E.L. James: A sötét ötven árnyalata ✔
James Dashner: Az útvesztő
Jennifer L. Armentrout: Obszidián  
J. Lynn: Wait For You - Várok rád
 Andy Weir: A marsi
Leiner Laura: Késtél
Veronica Roth: A beavatott
Kelly Oram: Szívzűrterápia strébereknek

John Green: Csillagainkban a hiba


7/10

A múlt hetihez képest csak nyomokban változott a lista. Továbbra is a filmadaptációké a főszerep, ennek megfelelően A szürke ötven árnyalata még mindig első és szorosan követi a sorozat második része a sorban. 

A harmadik legnépszerűbb könyv szintén olyan volt, amelyből tavaly filmet is láthattunk, Az útvesztő, és felkerült a listára A beavatott is, mindenki készül már a jövő hónapban érkező Insurgentre, úgyhogy nem lepődnék meg, ha hamarosan A lázadó is listás lenne. 

Még mindig listás, még ha csak az utolsó helyen is, a Csillagainkban a hiba, illetve a hamarosan a moziban látható A marsi.

A filmadaptációktól eltekintve aktualitása van Leiner Laura Késtél c. regényének is, hiszen hamarosan érkezik a folytatás. Mindenki előbányászta előtte a kötetet egy újraolvasás kedvéért. 

És még mindig érezni, hogy ha ezektől eltekintünk, a maradék helyeken a romantikáé a főszerep az Obszidián, a Szívzűrterápia strébereknek és a Várok rád könyvekkel.

Nincsenek megjegyzések