Breaking News

Eredményhirdetés!


Sziasztok!

Végre eljött az ideje, hogy kihirdessem a jubileumi nyereményjáték győzteseit!



De mielőtt ezt megtenném, azért még néhány szót engedjetek meg nekem. Szeretném megköszönni mindenkinek, aki részt vett a játékban, és becsülettel teljesítette az egyes pontokat. Rengetegszer találkoztam a játék hírével Facebookon, Molyon (még ha ott kicsit ki is szúrt velünk a rendszer), és a Deszy könyvajánlója Facebook oldal azóta olyan szinten szárnyra kapott, hogy lassan már a 2100 lájkot is elérjük. Ezt nagyon szépen köszönöm. Remélem, hogy az is, aki csak a játék miatt talált rá az oldalra, talált olyasmit, ami miatt úgy érzi, érdemes maradnia és továbbra is követni! 

És szeretném megköszönni még egyszer minden írónak, aki felajánlott ajándékul valamit, legyen az bármi! Még mindig hihetetlen, hogy nyereményjátékot hirdethettem ennyi csodálatos nyereménnyel, és ezt csak nekik és a nagylelkűségüknek köszönhetem! Remélem, sokan rátaláltak a könyveitekre a nyereményjátéknak köszönhetően, sok-sok olvasót kívánok!

Na de akkor tényleg nem húzom tovább senki idegrendszerét, következzen a Rafflecopter doboz, a nyertesek nevével. 
A lényeges információ, hogy a sorsolás sorrendjében alakultak a nyertesek, így ebben a sorrendben választhatnak nyereményt/nyereményeket a szerencsések. A nyerteseket sorban értesítem e-mailben, először az első nyertes választhat nyereményt, majd a második és így tovább... De minden érintettnek írok holnap e-mailt a részletekkel. 


a Rafflecopter giveaway


A nyerteseknek ezúton is gratulálok, ha pedig esetleg Te most nem nyertél, ne csüggedj, lesz még játék máskor is! ;)

Nincsenek megjegyzések