Breaking News

Az Outlander megtalálta Lord John Greyt!

A tavalyi évadban mindenki azt várta, kialakíthatja majd Briannát és Rogert, a harmadik évad talán legjobban várt szereposztása pedig Lord John Greyé. 

A könyv olvasói számára a karakter már mindenképp ismerős, hiszen egy rövid jelenet erejére a fiatal John Grey feltűnik már a második kötetben is, a későbbiekben pedig nagy szerepe van. Olyannyira, hogy nem csak visszatérő karakter, hanem még külön spin-off sorozatot is kapott az írónőtől. 

John Grey egy angol katona, aki meglehetősen nehéz körülmények között ismerkedik meg Jamie-vel, és mindezek ellenére szövetségesekké és barátokká válnak - ezt már a sorozat készítő is előrevetítették a karakter leírásában. 

Az EW cikke szerint az ausztrál David Berrynek jutott a dicsőség, hogy Lord Johnt alakítsa. Ez különösen izgalmas, már csak azért is, mert ha a sorozat sikeres marad, még az sem kizárt, hogy saját spin-off sorozatot kaphat. Bár erről egyelőre még senki sem beszélt. 

David Berry neve valószínűleg még senkinek sem ismerős, ez az első amerikai munkája, eddig ausztrál tévés szerepei voltak. Ó, és egyébként énekel is.









És egy kis videó:


Nincsenek megjegyzések