Vicces Eddie Redmayne videóval jótékonykodni? Igen!

Épp az előbb leltem rá arra a minap internetre felkerülő videóra, amivel a rászoruló gyerekeknek próbálnak pénzt gyűjteni az Egyesült Királyságban. Ez még, lett légyen bármilyen nemes a cél, még lehetne unalmas. Sőt, legyünk őszinték, az ilyen jótékonyságra buzdító videók általában sokkal inkább az ember lelkiismeretére próbálnak hatni, mint hogy szórakozással érjék el az eredményt. Pedig... Annyira jó ez a videó, hogy szerintem rengetegen megosztották, és most én is itt pötyögöm ezt a bejegyzést, pedig nyilvánvalóan innen nem is tudunk részt venni a kezdeményezésben - ennek ellenére jól mutatja, micsoda hírverést hozhat egy ilyen videó. 

Na de nem kerülgetem a forró kását, nézzük, miről szól a videó: Eddie Redmayne épp a Legendás állatok és megfigyelésük filmet forgatja, amikor is a szünetben látja a tévében a felhívást, amiben a rászoruló gyerekeknek gyűjtenek. Be is akar telefonálni, hogy beszélhessen Pudsey mackóval, a kampány arcával, de sajnos a telefonközpontban megakad a dolog. Ott ugyanis két BBC műsorvezető ül, akik híresen jópofák, de általában a hülyeségükkel. Tekintve, hogy nem túl tehetséges telefonközpontosok, össze-vissza kapcsolgatják Eddie-t az éterben, így a videóban felvonul az Egyesült Királyság színe-java, tévés és rádiós műsorvezetőktől kezdve, színészekig és olimpikonokig és rengeteg meglepetés várja azt, aki végignézi az extra vicces videót. Persze a leginkább azok fogják élvezni, akik amúgy is néznek brit műsorokat, mert nagyon sok poén csak így érthető. 

Engem elvarázsolt a videó, mint a példa mutatja, muszáj is volt megosztanom. És van két könyves vonatkozása is, de nem lövöm le a poént, hogy a Legendás állatok mellett mi a második. Úgy üt igazán, ha váratlanul érkezik. (És tegyétek hozzá még Graham Nortont, és igen, engem megvettek kilóra.)


Vicces Eddie Redmayne videóval jótékonykodni? Igen! Vicces Eddie Redmayne videóval jótékonykodni? Igen! Reviewed by Deszy on 11/21/2016 Rating: 5

Nincsenek megjegyzések:

.

Üzemeltető: Blogger.